logo politiek delft
home | mission statement | archief | links | contact | english | GR2010 |


----- Original Message -----
From: a.m.van der veen
To: prodeo@ziggo.nl
Cc: LCM.Vijverberg ; Leen den Breejen ; Paul Veerman ; ferdinand.grapperhaus@allenovery.com ; Marja Ocw ; Graaf, J.W.J. de
Sent: Wednesday, March 10, 2010 4:23 AM
Subject: campagneweekboek 14 maart

Van der Veen begint deze week een campagnedagboek in het kader van de kamerverkiezingen. het verschijnt zondag 14 maart en wordt wekelijks gevuld. Hij splitst zijn activiteiten in Delft en Den Haag.

1. Zondag 7 febr.
Heerlijk naar de Oude en Nieuwe Kerk geweest. Ds Den Breejen met 500 mensen die met de Havelaar school zongen: Leen zo is er geen een en Aad die spuugt als hiij praat. Niet bedoeld Aad Konijnenburg. In de Nieuwe Kerk schitterende preek van Liefting en een toezegging om te gaan praten over de scheurdertjes aan de Nieuwe Lanmge Dijk (de CGK). Concorida en de DHC bezocht, met is node op zoek naar de topklasse samen met Vitesse Delft en wenst een wethouder Sport met visie, ervaring en daadkracht. Vukovo opletten 1

2. Maandag 8 febr.
Zaken gedaan in Rijswijk met Aantjes c.s. Zijn nederlaag moet nog indalen, maar zijn volledige capitulatie is nakende. Het HEC in Den Haag toegezegd dat zijn materiaal mogen aanleveren voor de Informatie en Duuzaamheidsparagraaf van het Delftse collegeakkoord. Overleg met CDA Rijswijk gevoerd opver samenwerking. Een indrukwekkende begrafenis op Oud Eik en Duinen. de graven van Drees en Kuyper bezocht. Dat was nog een wat anders dan Wouter en Jan Peter !
Mijn moeder schrok toen ze hoorde dat haar kennissen van der Wel en Aantjes haar zoon hadden vastgezet. Ze was ontstemd en zal Klaas er in de kerk op aanspreken. Ze gaat niet naar zijn Mattheus Passion en hij krijgt ook geen kinderpostzegels meer ! 's Avonds met stijgende verbazing naar JP en van Heeswijk gekeken. de blindheid aan de macht. het lijkt Elco Brinkman 1994 wel. ik ga geloof ik maar no 3 stemmen zal Lubbers wel denken. Nog geen uitgemaakte zaak daar !/

3. Dinsdag 9 maart
Druk overleg bij HEC, Kabinet van de Koningin, BZK, Landbouw en SDU. Allemaal over de toekomst van het CDA, na de alleingang van JP.
Wethouder Rensen gesproken, gelukkig komt hij Koning en de rest niet terug. Alvast gewaarschuwd dat hij geen wachtgeld moet verwachten. Hij heeft de stad delft samen met Koning te veel schade berokkend. Typisch zo n omhoog gevallen PvdA zonder maatschappelijke antenne. Het zal voor hen nog lastig worden op het Werkplein. 's Avond uitgebreid overlegd met Heidstra over gebouwen verboden en met Martin S. over de nieuwe coalitie. de huidige kan niet terug komen. Afspraak gemaakt met het Parket-Generaal in Den Haag. Verkerk, van der Wel en de OvJ mogen binnenkort bij oom Harm Brouwer op et matje komen. Met van Aartsen een afspraak over het Duvekot beraad en de opdeling van Rijswijk gemaakt. het AD had een goed verhaal over de stalker, zal in delft en bestuurlijk Rijswijk met belangstelling gelezen worden. Het is en blijft een schande die van der Wel en Verkerk. Beide producten van de verderfelijk paarse tijd, maar binnenkort beiden historie dankzij Harm, Ank en Ernst.

4. Woensdag 10 maart
Naar Amsterdam overleg met Spong over Kort geding tegen Verkerk, Camos en van der Wel en voorschot op de schadevergoeding. 's Middags naar Renesse en daarna even door naar Kapelle Biezelinge, praten met de moeder van JP over de de komende jaren.'s avonds pannekoeken in Haamstede ! En daarna biddag voor gewas arbeid en stemmen in de NK ! met Willem Jan Dekker

5. Donderdag 11 maart
De werksters, even praten over de samenleving en de mannen ! Afsrpaken in Rijswijk over mediation in Onderwatershof en met Jense en Mateman over de herindeling praten. Inmiddels ook enkele CDA kand. wethouders op het vizier in den Hoorn en Rijswijk.

6. vrijdag 12 maart
begrafenis in Amsterdam van erelid Areiopoagos mijn dispuut. Ik ben nog maar lid van verdienste.Even bij mijn maatje Veerman langs. Nog eens praten over twee voor twaalf vroeger en vijf voor twaalf in het CDA.

7. zaterdag 13 maart
Voor het eerst fluiten bij Concordia en kaarten trekken als het nodig is, net als in de politiek. Gelukkig is mijn engelse huisgenoot en klankbord dr.J. Gollings, buitengewoon hoogleraar bouwkunde en metselaar dan weer terug. In de middag hoog bezoek de Schenkevelden komen langs. Wordt waarschijnlijk een broodje kaas, boordje ham of een omelet de luxe als het aan m,ijn moeder is. Tante Greet zal wel willen eten in de Marriage.

8. zondag 14 maart
Moet nodig weer is bij Tjeerd naar de mis de Jesse. koffie drinken met Leo V. en daarna weer eens naar feijenoord tegen heracles. 3-0 lijkt me. s Avonds naar de Cantate in de OK met david knibbe, als hij maar niet meezingt. En Wout van de Spek begint dankzij mij zijn linkse PvdA haren te verliezen.
Marjan Pitlo en mevr Hofjes zullen tevreden zijn.

VdVeen