logo politiek delft
home|mission statement|archief|links|contact|english|GR2010|


donderdag | 24 februari 2011 | 00:00 |
STEM ANDERS, STEM UIT PROTEST OP

delft plp_poster_martin_stoelinga_jan_peter de wit.jpg

----- Original Message -----
From: a.m.van der veen
To: prodeo@ziggo.nl
Cc: ...
Sent: Wednesday, February 23, 2011 10:38 PM
Subject: gedragsregelsmusketier

Over klikken, likken en klakken

De lamentabele gemeentepolitiek in Delft heeft er weer een dieptepunt bij. Namelijk de notitie over gedragsregels. Laten we ze noemen, na analogie van Mao en Khaddaffi het gele boekje van Meuleman, of het bruine boekje van Heulemans. Wat een treurige aanfluiting en dat de griffie er aan meedoet, destemeer een bewijs dat het dualisme een farce is. Godzijdank is er scheiding van bestuur en rechtspraak. Ik stel voor dat het handboek verraad van Heulemans losbladig wordt, dan kan er straks ruimte in komen voor het arrest van de Hoge Raad inzake Balje-Stoelinga. Al is Heulemans met zijn landwachters nog zo snel, de Hoge Raad achterhaalt hem wel. Het lijkt mij een mooi junior klusje voor Bas in de Rekenkamer om dit prulwerkje te gaan analyseren. Moet hij wel het besluit van vaststelling laten teken door de loco. Er is maar een vorm van integriteit in het bestuur en dat is is transparantie maar dan geeft Heulemans en de bende van vijf geen thuis. In Delft is er geen bestuur het is een aangiftecultuur. Ik heb inmiddels mij slaapkamer ook al vol van aangiftes...van Rensen, Aantjes, van der Wel en andere tragische figuren. Als de gemeenteraad dit prul vaststelt dient Bas of hopelijk zijn opvolger dit voor schorsing voor te dragen bij de kroon. Terwijl de stad sociaal, financieel en ruimtelijk door de hoeven zakt, gaat Heuli, Heuli een potje interessant doen. Wie 25 aangiftes verzamelt krijgt een taart van stadsbelangen. Aadje zal persoonlijk de houdbaarheid controleren.
Geldt de integriteit ook voor bestuurders die onrechtmatige, beter juridische nulliteiten als pandverboden uitbraken? Ik voel steeds meer voor een dualisme en presidiumverbod. Bijboorbeeld dit soort volk mag niet meer op het VNG-congressen komen. Bas komt er toch al niet meer. Klikken.....van Martin was prima. Een grote schande en funest voor het bestuurlijk aanzien van Delft onthullen en linkedinbraller Balje ontmaskeren. Likken.... een tweede natuur van Heulemans en klakken niet anders dan de orientatie van de coalitie. Gelukkig hebben we Jeroen van Oort. Steeds meer een man statuur en geen claque van de macht.
Nee, Willem van Oranje zou aangifte gedaan hebben tegen Balthazar Gereardts, maar toen was het gele boekje er nog niet. Maar voor het overige streedthij met open vizier, tegen de echte bloedraad van Alva en niet tegen kruimpelpolitici als Heuli, Heuli. Neen Willem van het Oranje, stierf met zijn historische woorden. laten we ze parafraseren, oh.oh. mijn arme Delftse burgers, vrees het presidium. Nog even en het het is Oh. Oh Den Haag.

De inhoud van het gele boekje is te zot voor woorden ! Oh wat verlangt mijn hart naar de conclusie van de Advocaat-Generaal en vooral het Arrest ! En vooral van de afbetalingsregeling en loonbeslag bij de Algemene Rekenkamer voor Bas. Of anders maar bij het ABP zijn wachtgeld korten. Martin, ik zou maar beslag leggen alvast en vergeet ook niet het wachtgeld uit Den Haag met terugwerkende kracht terug te vorderen. Heuli kan je wel helpen aan de juiste formulieren. Ik overweeg steeds meer op persoonlijk weer in Deventer te gaan wonen.Daar kan men nollen, altijd beter dan klikken. Klik, kwek, en kwak van het presidium, het wordt tijd dat de grote boze wolf ook wel de kiezer genoemd met jullie korte metten maakt 2 maart is de kans. Het is dat ik CDA stem maar anders wist ik het wel. Gelukkig dat Heuli niet meedoet. Een stem voor de Wit en Stoelinga is een stem tegen klikken, tegen likken en vooral tegen klakken ! Wat let U, en dan stemmen we het stadskantoor tegelijk ook weg !

AMvanderVeen
24 februari 2011

Eerder verschenen columns van Arie van der Veen
Verzameld werk Arie van der Veen