logo politiek delft
home|mission statement|archief|links|contact|english|GR2010|


dinsdag | 24 mei 2011 | 21:50 |

From: mrdrsamvanderveen
Sent: Tuesday, May 24, 2011 8:37 PM
To: prodeo@ziggo.nl
Cc: amwestlander@gmail.com
Subject: Hillenius 3

Hillenius 3

Over de Waarheidsvriend

Deze dag stond in het teken van het afscheid….. van Jeroen van Oort als CDA-fractielid en van Tante Alma Cuperus. Beiden Waarheidsvrienden, in persoon en lezeres neem ik aan. Maar het afscheid is in beider opzicht tijdelijk. Jeroen keert terug in de fractie en we weten ook dat de dood niet het einde is, maar slechts het voorportaal naar het eeuwig leven. Na kortstondig ongeneugt, zullen we maar zeggen op aarde en….. in het CDA.

Zelfs het kabinet heeft zich met de kwestie Van Oort bemoeid, twitterde Aadje mij. Mooi dan weten ze in Schipluiden en daarbuiten dat er wat aan de hand is. Niet Jeroen is het probleem de portefeuille van Junius is de kwestie. Het goddeloze Glazen Kantoor en de gierende tekorten van de Spoorzone. En machtsgeile aadje en wettische Rob maar achter het gouden kalf van de macht aanrennen, met techno Kolkert als ophitser. Maar helaas Jeroen is een Waarheidsvriend.

Ik schreef vroeger als eens dat de taak van een (cda)-raadslid is de waarheid en de gerechtigheid te dienen… of te wel een Waarheidsvriend te zijn. En niet een /eigen/wethouder ten koste van alles in het zadel te houden.
Gelukkig viel vandaag de uitnodiging voor de CDA-ledenvergadering 8 juni a.s. in de bus ! Na de pauze discussie met fractie en leden en de wethouder over het glorieuze beleid van zuster Junius. Ze is als prooi verbonden aan de linkse zegewagen in Delft. Veel succes met je materieel lege porteuille. Gelukkig krijgen steeds meer leden dat door en dan hoeven ze nog niet eens de Waarheidsvriend te lezen, Met overigens een aardig stukje van vriend Dekker er in….

Nee 8 juni blijkt dat het anders zit en dan komt de boel weer bij elkaar, we spreken af dat het hele CDA tegen de aanbesteding van de nieuwe Tempel stemt.. en dan gaan we heronderhandelen en dan mag Harpe ook mee doen en Milene krijgt een nette aftocht door de Spoorzone via de Irenetunnel met de bus naar huis. En dan neemt de echte Waarheidsvriend het na de zomer over. En dan mag U raden wie dat is, hij of zij woont niet in Schipluiden en ook niet in de Schoolstraat en zeker niet op de Pelmolen e.d…… Alles niet verheffend, maar het hoort er bij.
Gelukkig dat sommigen dit aardse tranendal verder gespaard blijft, Ps 43. 4 is toch wel mooi !

AMHillenius
230511