logo politiek delft
home|mission statement|archief|links|contact|english|GR2010|


zaterdag | 13 november 2010 | 00:00 |
BWD DRAAIT BUURTHUIS DE SOEP IN
hfvh
delft buitenhofdreef_274_buurthuis_fledderus_ buitenhaven.jpg Delft, Buitenhofdreef. Buurthuis Fledderus. (foto J.P. de Wit)

From: relyka .........
Sent: Friday, November 12, 2010 3:29 PM
To: redactie@politiekdelft.nl
Subject: hulp gevraagd

Fledderus moet blijven zowel voor Jong en Oud , kom al enige jaren bij de vereniging Fledderus en kan zeggen mis de goeie oude tijd vol gezelligheid en gehoorzaamheid en vrolijkheid onder elkaar , iedereen accepteerde elkaar of je nou jong of oud was . De mensen leerde elkaar kennen en hadden respect voor elkaar . Goed soms was er wel eens een woordenwisseling maar dat werd altijd onder elkaar uitgesproken en daarna weer door 1 deur verder met plezier .

Elke zaterdagavond voor de bwd erin kwam zat het buurthuis barstend vol met vele mensen van culturen door elkaar ,iedereen accepteerde elkaar , je kon toen het buurthuis zien als een grote familie .Je kon met elkaar lol maken en zelfs je verdriet delen .Die tijden zal ik nooit vergeten want op sommige momenten kon ik op de zaterdagavond mijn kracht halen die ik nodig had .

Heb er vele mensen leren kennen van jong en oud je kan zeggen op die zaterdagavonden kwamen ze van 18 tot 85 jaar . Daar werden voorzieningen voor getroffen , ook werden dingen georganiseerd zoals live muziek en dj`s en karaokeavonden dagjes uit en dat allemaal door de verening zelf . Kan mij ook de dagen voor mij halen dat je ook de mensen die daar kwamen ook op privefeestjes uitnodigden .

Ik heb er mensen leren kennen die ik heel erg waardeer en nog steeds mee omga .Ook de mensen die ik buiten fledderus leerde kennen nam ik daarmee naar toe omdat die dan ook een leuke zaterdagavond hadden .gezelligheid moet je zelf maken maar de vereniging fledderus deed er goed aan mee door leuke avonden te organiseren .zelf met kerst en oud en nieuw en carnaval .

Helaas zijn er bepaalde dingen veranderd sinds de bwd erbij kwam onder andere , hun bepaalde wat er wel en niet gebeurde de vrijwilligers moesten eruit . zijn mensen achter het loket geplaats waar een aantal niet eens ervaring hebben in de horeca ,zelfs werd er steeds voor niks de politie gebeld voor dingen die het personeel makkelijk zelf kon oplossen dat gebeurde vroeger nooit omdat het onderling werd opgelost .het geld voor de leuke dingen te ondernemen was er ineens niet meer .

Hiermee kan ik wel zeggen dat ze de vereniging Fledderus geen goed hebben gedaan en dat ook met anderen buurthuizen in delft ,zover ik inmiddels van bepaalde mensen hebben gehoord. Neem aan de buurthuizen zijn toch voor de bewoners van de buurt dat zeggen ze tenminste , maar naar mijn mening zijn wij maar een nummer .en alles wat de BWD zegt zijn loze belofte`s en daar hebben wij als bewoners niks aan .

Wanneer worden wij eens gehoord want denk dat de BWD dan met hun oren gaan klapperen ..nu zeggen ze dat de avonden op de zaterdag avond en de bingo avond niet door kunnen gaan wegens de woorden veiligheid en drankgebruik .Neem toch aan want heb nog steeds geen oogkleppen op dat de medewerkers van de BWD en de BWD Mevr Maria daar verantwoordelijk voor zijn ..dus waarom nu de Vinger naar Fledderus , terwijl die daar niet meer verantwoordelijk voor is ..dat was vroeger zo voor de Bwd erbij kwam maar nu niet meer .

Moest dit effe kwijt want wil het buurthuis terug voor ons allemaal die er altijd met plezier vroeger naar terug gingen elke zaterdag weer . Want vind het feit wat fledderus en ons nu aangedaan wordt belachelijk voor woorden .Samen zijn wij sterk en dat zal zeker de Bwd nu gaan beleven .Moet zeggen zal nooit een moment komen dat de BWD aan de vereniging fledderus kan tippen .

Hoogachtend :

Conny , Leen ,Gerard ,Sonja , Mar , Daan ,Clemens ,Samantha ,Dennis Johan ,Greet , Ron , Reina ,Francien , Elly ,Fokke ,Ronald ,ect .

Tel : 06 - 26740566