logo politiek delft
home|mission statement|archief|links|contact|english|GR2010|


zaterdag | 14 mei 2011 | 01:20 |

Van: mrdrsamvanderveen
Datum: 12 mei 2011 14:02
Onderwerp: filosoof 5
Aan: prodeo@ziggo.nl

Elk kent de weg die derwaarts gaat….

7 en 8 juni is weer het VNG-congres. Een bijeenkomst met 2500 mensen, dit jaar in de Achterhoek met als centrale plaats Doetinchem en hoofdgastheer mijn oud-collega Herman Kaiser. Zelfs het Delftse college gaat er naar toe en voor dat het weet logeren ze in Almen. Hoewel Bas zal wel in Hoonhorst slapen en stiekum de Wiemsel en de Wamsel declareren. Let op Bas er wordt streng gecontroleerd op fout geparkeerde audis. Ik geef alvast aan Herman door 03-LBR-3. Let op het dossiertje kenniseconomie 30 miljard euri in de achterbak. Het dappere college gaat 7 en 8 juni op pad en ’s avonds is het afgelopen met Milene in Delft. Maar moties kunnen ook bij verstek aangenomen worden. Hoe je het went of keert. Het is een leuk bestuurdersfeestje en ik ben vaak de centrale figuur op de receptie en als Bolten c.s. mijn zien rennen ze weg naar Ulft of de Slangenkuil. Van het beraad van Herman. Wel nu de VNG is in last want Opstelten, Donner en ik nemen die koepel niet serieus. Dat komt omdat een bestuur met Annemarie, Rick en Bas niet serieus is te nemen. En straks wordt het bestuursakkoord ook nog weggestemd !

Thema zal dit jaar insprierend voor Delft zijn. Ze mogen kiezen ik geef een handreiking. De geinspireerde gemeente, de aanspreekbare gemeente, de transparante gemeente. Aan geen van de sessie doet Delft mee. Nee ze melden zich voor de vindbare gemeente: cursus wegomleiding en telefoon aannemen 47015… U weet wel 5 euro beltegoed er door heen jagen en dan nog niet verbonden worden. En bij Abtswoude de gele borden volgen en het verder uitzoeken. Nee het wordt tijd voor een keuze menu. Voor een motie tegen Bas toets 1, tegen Pavel toets 2 en tegen milene toets alle knoppen… en er zijn nog vele wachtende voor U. U kunt ook kijken op de site Helpt Delft uit de brand.

Starink dichtte elk weet waar de weg derwaarts gaat,….. namelijk voor Bas, Milene en Pavel naar de achteruitgang, mede dankzij de ledenvergadering. En een vrijkaart op het congres voor Bas over integerbestuur en excursie Gondelvaren. Pavel deelsessie over accreditatie en sc hoolmarketing in den k aan de HBO UitHolland. En Milene, gewoon de paddestoelenroute doen en bij elk bordje goed de pijltjes volgen kom je vanzelf weer op de Lagosweg…. Bij Thailand rechtdoor en dan de Vietcong verder vragen. Die zijn goed in vluchttunnels. Goedkoper dan de Spporzone,

AMFilosoof
12 mei 2011