logo politiek delft
home | mission statement | archief | links | contact | english | GR2010 |


vrijdag | 13 augustus 2010 | 00:30 |
GEZOCHT: 100 M2 EXPOSITIERUIMTE

Museum Conservator zoekt 100 m2 voor zijn Sprookjes Museum.
Zie onderaan het artikel in het AD door Julia Broos.


delft alex_muster_20070127_1910-a.jpg
Alex Muster, Museum Conservator Sprookjes Museum Delft.

From: Prof. MUSTER
Sent: Wednesday, August 11, 2010 4:34 PM
To: redactie
Subject: LEZERS- REACTIE, Confiscatie ? SPROOKJES MUSEUM DELFT ZOEKT 100m2 EXPOSITIERUIMTE

LEZERS - Reactie:
Door selectieve berichtgeving en eenzijdig 'intervieuw' met 'Gemeente Delft', krijgt de lezer ( van het AD-Regio-Delft,)een verkeerd beeld van het slachtoffer, van de dreigende WONING - ONTRUIMING. Het is een Kip of het Ei-verhaal zonder Subsidie geen Museum-collectie-bescherming !

De achtergronds geschiedenis van de voor de 'Omgeving brandgevaarlijke huurwoning' mocht bij 2 vorige Woning-Handhavings-ontruimingen, 2001 en 2003, niet in de voorganger van deze Krant gepubliceerd worden want men wilde geen negatieve publiciteit voor de touristen en Kennis-Stad Delft

MEDIA - VERKORTING:
In 1979 is de Stichting Sprookjes-Museum Delft als "Childrens-Museum and 3D-Cineac'Delft' "gesticht. Wij kregen 10.000 Sprookjesboeken van Fa. De Slegte en Fa. Couvreur te Den-Haag cadeau, in 1990. Volgens de Gemeente Delft, is deze schenking/gift, ".lijdend aan Dwangmatige Verzamelwoede" kort, 'verzameldwang' dus. Dat vond een Kantoor- Project-Aannemer ook en stak in 1993 het oude MuseumPand( Delfgauwscheweg 72 )in de fik. Nu staan er 3 Villas.

IN - GEBRUIKGEVING:
De 3.000 -geredde-boeken mochten van de toenmalige Vestia-Delft-Woningbouw Directeur, in de huurwoning , tijdelijk worden opgeslagen ( mits goed ingepakt in Plastic en op boekenplanken,) tot er een Locatie-sponser, voor 100m2- Museumboeken-Expositie gevonden was.

HANDHAVING-EN, bij 'verzamel-dwang'
in 2001, dacht de 'Gemeente Delft'( politie-Haaglanden.) dat de museum-Conservator een geheime XTC fabriek had en een Brandweer-team, kwam het huis( dus) zonder machtiging binnen waarbij plm 1.000 boeken o.a. rijkgeillustreerde kinder-encyclopaedien werden weggenomen. Volgens de "Politie-taxateur", was het allemaal "Sprookjes-Puin", zonder wetenschappelijke waarde, alleen goed voor de AVR-Rijnmond..) Protesterende Buurtbewoners werd 'voorgelogen', dat de Huisontruimer, alles 'veilig zou bewaren'( DAT 'veilig' bewaren, werd dus de AVR!)

In 2003 deed de Gemeente een tweede Handhavings-inval, waarbij wederom plm.1.000 boeken( en -illegale-boekenplanken) werden verwijderd Het Museum kreeg -achteraf- de ingepakte-boeken terug, maar door 3e-Actie van een Kantonrechter werden dezelfde boeken opnieuw verwijderd( 2006 ) in de krant stond dat door de (2.)000 teveel boeken-opslag gevreesd werd voor brand en instortingsgevaar ( op 40m2=2x3x7= kabouter-Hofjes-huis!?!) in 2008- 2009 hebben schoolvoetbal-vandalen voor plm 1.000 Euro schade veroorzaakt, aan 2 Laptops en DVD-collecties en 10 kattebakken ingetrapt,.

In 2008 vond de GGD-Z-Holland, afd Jeugdzorg te Zoetermeer, dat de overgebleven 1.000 Sprookjesboeken nog steeds een brand en instortings gevaar vormen voor de Buurt/omgeving/omwonenden( bestaande uit 5 andere Hofjes-huisjes.)Na het 30 jarig-Museum-Jubileum, moet alles weg. De GGD'GGZ heeft de Gemeente Delft, geattendeerd op deze 30- jarige 'onmogelijke' toestand maar adviseerde geen museum-locatie-oplossing OOK de SCIENCE-City/ Kennis-Stad der Gemeente Delft waarvan de Burgemeester Bas, delftse kennis graag exporteerd dacht aan boekverbranding

NEGATIEF
De Openbare Bieb/'DOK' heeft ook een Sprookjerboeken afdeling waar alleen schoolklassen op excursie komen, overdag leest daar geen kind. Toekomstige hanggroepjongeren van 12-14 jaar gaan energiedrank of bier drinken op besloten plansoentjes, waar oudere schoolverlaters ook komen Wij bieden gratis gebruik van plm.30Laptops met 'educatieve-School en Sprookjes-spelletjes' en Sprookjes-verhalen ook Seinfeld en Startrek. geen voetbal Doelgroep van ONS Sprookjes-Museum is het Kind tussen 5 en 10 jaar( tussen 12-15 jaar worden het ettertjes en a.s.hanggroepjongeren.) Daarvoor zoeken wij 100m2 om onze 30-Sprookjes-laptop/computers te gebruiken en de overgebleven 1.000 (Sprookjes-)boeken te etaleren. Tussen 1979 en 1993 was er al 31 x ingebroken dd (ex-)Doelgroep die de( onverkoopbare)Boeken terugbrachten en in de Delftse Gracht gooiden.

VERDIENSTE ?
De Prof ontdekte in 2006 dat de Profeet de grote Mohammad,( 570-636) van origine een( bekende-) byzantijnse generaal was en zijn biografie dus verzonnen. Delft heeft niets meer van VERMEER de Vermeercentrum-stichting is 2x failliet gegaan en heeft nu een bloeiend vrijwilligers gerunde, digitaal Vermeer-centrum 'Prof.' Muster ontdekte in 1980 dat de verpakking waarin Vermeer 30 interieur-schilderingen maakte, nog wel degelijk in Delft staat op BaghijnHof nr.113 Neem. een ansichtkaart van 'Het Straatje' en ga naar het BaghijnHof tussen nr 112-114 vind U het (nu overkluisde)"Straatje' terug. De Eigenaar wil het niet verkopen... Maar de Gemeente Delft wil het ook niet hebben, want de restauratie van het Baghijnhof kost te duur.( op Time-Share-Basis zou men 30-jaar lang, steeds een Vermeer-Schilderij als jaar-thema kunnen exposeren, dan hoeft alleen de eigenaar en niet Gemeente Delft, het Schilderij te verzekeren!( bv het Mauritshuis!)

SPROOKJES ONDERZOEK, 20 sept NEMO,
Als litterair-onderzoeker heeft de 'Prof ' Atlantis(in Aden)ontdekt en werd wegens 'afwijking van de officieele(=valse-)Atlantis-Canon' geband op 4 history-sites. Via het 'Kennis-Cafe' van de Science-Center NEMO wordt de delftse(?)"Atlantis-ontdekking" als lachwekkendst-Onderzoek voor de IG-Nobelprijs genomineerd. ( Bloed kruipt waar het niet gaan kan./ Blood is thicker than water! )

ANDERE LOCATIE vinden ?

SERPO, (Slangenpaleis.)
is reeds verhuisd naar Landsingerland, moet het( oudere) Sprookjes-Museum'Delft' als a.s. nieuwe-Attractie-Punt, nu ook naar Lansingerland (=Berkel/Rodenrijs ) 9'collega'Sprookjesbos-Parken in Benelux met 15-Ha2 tevergeefs aangeschreven zij gingen failliet of re-formuleerden zich als'Luna'parken=Horeca(Bordenwassers.Gevr.) De bedoeling is een vrijwilligers-Stichting ( inwonend-)zonder brandveiligheids of Museum-bewakers, als kostenpost voor een gratis toegankelijk Kinderboeken-Museum ! Wij zoeken bv een School met annex ( een -ingekrompen- Gymnasium, of een Dierentuin-loods)als het maar 100m2 is en er reeds kinderen op een publ.attractie afkomen! In heel Europa is er geen tweede 'Childrens'-Sprookjes-Museum' en uitgerekend in de 'Kennis'-Stad Delft blijkt een Sprookjes(=Mythologie)Museum'onwelkom'

BRAND en INSTORTINGS-GEVAAR ???is hier een dooddoener,
Het, ingebruikgegeven, Kabouter-hofjes-huisje, is plm 3m breed -goed ondersteund al 100 jaar oud, en 7 m lang, te klein voor instorting De zogenaamde 'enorme verzameling ' boeken is al geslonken van 10.000 naar 3.000 en door 2 Handhavingen naar 1.000 straks NUL, dankzij de GGD- GGZ ! Natuurlijk hebben wij ook 30 laptops, 500 DVD's en 1.000 CDroms en tientallen Plastic-Sprookjes-Figuurtjes ! ( Die worden NIET genoemd als 'Brandgevaarlijk'! ) Juist om het argument van brandgevaar te ontzenuwen, hebben wij het gevaarlijke GAS en ELECTRIEK afgesloten en gebruiken ACCU's voor onze LED-Lampjes. K(r)oken/ verwarmen, doen wij ook niet, want de Sprookjesmuseum-Conservator is geen Keuken-prins en houdt niet van voetbal&lekker eten( wel School en studeren!)

INSPECTEURS, van 'verkeerde' Lifestylen,
Gemeente-medewerkers en andere Inspecteurs, zelfs Hart van Nederland( SBS6 en 'Man Bijt Hond) wilden Binnen kijken, maar aan ingepakte boeken is weinig te zien. Men vroeg de Conservator of hij vrijwillig'internet-Kluizenaar' was of door instanties-gedwongen-als, ' urban-surviver' te leven Het antwoord verhinderde uitzending: Vrijwillig-Stads-Kluizenaar en duurzaam-wonen(Milieu-sparen!) wordt beloond dd Gemeente met 'Handhaving' en is niet intressant voor Human-intrest-TV programmas Hopelijk komt de Gemeente & Wethouders op tijd tot inzicht dat zij op het punt staan een UNIEK Museum-collectie(dat voor outsiders geen enkele waarde heeft,) te verbranden. Delft is een Klooster-Boeken-Stad, waar zelfs,in Frankrijk verboden, boeken werden gemaakt! Boekverbranding:een Gotspe, " Delft-let-op-Uw-Saeck!"

Hoogachtend, namens het Sp(r)ookjes-Musem'Delft',
De museumConservator,
Prof MUSTER, discoverer, of Atlantis in Aden.
http://www.politiekdelft.nl/
Vrijdag 17 augustus 2010 | 00:00 |
> SPROOKJES MUSEUM DELFT
> ZOEKT 100 M2 EXPOSITIERUIMTE
"Ontruiming woning dreigt"
"Gemeente inspecteurs vinden te veel boeken in huis te gevaarlijk en de collectie sprookjesboeken dreigt verloren te gaan als geen ruimte elders kan worden gevonden." brief van gemeente Delft - Alex Muster

delft ad_20100810_alex_muster_sprookjesmuseum.jpg